Καταπληκτικά γεύματα & υπέροχη ψυχαγωγία Bollywood

Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα!

Όπως το όνομά μας Bollywood Masala είπε όλα αυτά. Είμαστε Νέο Ινδικό εστιατόριο με τον Σεφ που έχει δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην ινδική κουζίνα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το καλύτερο ινδικό φαγητό, σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας και να δοκιμάσετε το καλύτερο ινδικό φαγητό στην Αθήνα.

Η ινδική κουζίνα διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιάτων τα οποία μπορούμε να χωρίσουμε σε δύο μεγάλα πιάτα της Βόρειας Ινδίας και της Νότιας Ινδίας. Έτσι, έχουμε οργανώσει και τα δύο γούστα μαζί στο μοναδικό εστιατόριο μας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε και τις δύο ινδικές κουζίνες στο ίδιο σημείο.

Ενώ τρώτε το υπέροχο φαγητό σας, σας προσφέρουμε επίσης το καλύτερο από το Bollywood. Έτσι μαζί μας όχι μόνο γεμίζετε το στομάχι σας αλλά και την ψυχή σας.

100% Νωπα Συστατικα

Χρησιμοποιούμε μόνο 100% φρέσκα υλικά σε όλα τα γεύματά μας. Γι ‘αυτό όλα τα γεύματά μας είναι εξαιρετικά υγιεινά και νόστιμα.

Κρατησεις

Τώρα μπορείτε να κρατήσετε ένα τραπέζι για καλύτερη εξυπηρέτηση. Απλά πρέπει να μας πείτε πότε και πόσα άτομα.

Halal Food

Διαβεβαιώνουμε για τους μουσουλμάνους επισκέπτες ότι όλο το κρέας μας είναι Halal και δεν χρησιμοποιούμε κανένα συστατικό που δεν είναι Halal.